Jeg er født i 1976 og er cand.mag. i klassisk filologi. Jeg bor i København. Du kan læse min blog her.

Jeg har haft fokus på den litterære scene og muligheder for udgivelse de sidste mange år. I 1998 stiftede jeg sammen med et par andre Undergrundsforlaget Lyrica,

der havde som formål at give flere digtere chancen for at udkomme, end de store forlag gør. Vi udgav antologien “Staccato – et hundrede digte” i 1998, og i 2004 udkom så “Allegro – 69 digte”. Begge indeholder de digte af ellers uudgivne digtere hovedsagelig fra Århus. Mange har så siden udgivet digtsamlinger andetsteds på forlag, i magasiner etc. Jeg var “chef”-redaktør på begge digtsamlinger fra Lyrica, lige som jeg i samarbejde med Aarhus Kommunes Biblioteker og det daværende Århus Sporveje har været med til at udvælge digte til det efterhånden mangeårige projekt “Et digt på vejen” (digte ophængt i århusianske bybusser). Jeg har selv haft digte i busserne, og jeg bidrog også til “Staccato – et hundrede digte” dengang i 90’erne. Jeg har haft digte i bl.a. Hvedekorn og Graf.

Indimellem har jeg anmeldt digtsamlinger og skrevet klummeagtige artikler til Poetklub Århus’ blad M gasin. Poetklubben har jeg også tidligere været næstformand for.

Selv har jeg udgivet romanen “Kræn Vesters Kravetag” og ebogen “Sådan får du et nemt barn – essays om integritet og minimalistisk forældreskab“.