planteogjegplante og jeg
henriette elmøe

forlagt af dark lights, 2008,
2.udg. 1.opl.
89 sider.

isbn:978-87-992019-4-5, pris 169.-

haps. dér var darklights fint fremme i skoene og genudgive henriette elmøes eventyrlige, meget smukke og helt vidunderlige klorofyl-transcendentale fortælling om manden der gik i frø, fik rigtig store rødder, spredte dem ud over et helt kosmos og endte ud som… ja, som hvad skal jeg ikke afsløre her.  bogen minder mig virkelig meget om den sten jeg fik foræret på tisvildeleje holistisk sommerfestival da min sjæl føltes så meget større end som nu, og som siden forsvandt… for hvad skal man med en sten, andet end at finde en maske der kan passe ved modtagelsen? jamen, meget. åbenbart, hermed stenen og vinden i ryggen genfunden. og tak for det. nå, men til værket:

læs digtafons anmeldelse hvor du også finder et meget bedre referat af bogen end noget jeg kunne præstere.
og så er den sjov! på den gode måde: morsom, medrivende, overraskende og fantastisk godt fortalt.

tillykke til forlaget for genudgive denne fine, fine berigende, dybt intelligente, til tider vanvittige og fantastisk underholdende spirituelle tredje-øjesten fra solen. læs den hvis du er til soul og fantasi bogstaveligt talt uden grænser. og det menes fra hjertet: kald det bare historien om den uendelige rige metamorfose. det er forrygende godt det her!

poul g exner