D. 22/5 og d. 26/5 er der spændende oplæsninger på plakaterne. MetrOrd supplerer med to pressemeddelelser:

Debutantaften i Dansk Forfatterforening:

Lyrikergruppen under Dansk Forfatterforening slår dørene op til den årlige debutantaften for lyrikere. De deltagende debutanter er hhv. Agnar Artúvertin, Cindy Lynn Brown, Glenn Christian, Rasmus Graff, Pia Valentin Lorentzen, Jasmin S., Nina Søs Vinther, Christel Wiinblad, Nikolaj Zeuthen og Brian P. Ørnbøl.

 

Det foregår tirsdag d. 26/5 kl. 20.00 i Dansk Forfatterforenings storslåede lokaler i Strandgade 6 st., 1401 Kbh. K. Arrangementet er åbent for alle.

Sfærisk Fredag på Det Poetiske Bureau:

 

Oplæsning i og på det poetiske bureau. Thurston Magnus agerer afløser for Sfærisk Fredag og inviterer til show, hvor talentberigede forfattere vil komme at læse op på Det Poetiske Bureaus ubonede gulve. Kom se.

Gæsteliste:

Claus Ankersen
Morten Binderup
Jannik Kyhn Buskbjerg
Bianca Fløe
Jan Peter Hansen
Line-Maria Lång
Thurston Magnus

Claus Ankersen er medarrangør af Poetry Slam og et uomgængeligt fikspunkt på Spoken Word-scenen i Danmark. Morten Binderup er en talentfuld up-and-coming attraction. Jannik Kyhn Buskbjergs egenartede skrivning kan findes i den roste digtsamling Væk Væren. Bianca Fløe arbejder i en hybridform, og hun har deltaget i Quintologien. Jan Peter Hansen har optrådt ved forskellige oplæsningsarrangementer med et skærende nærvær. Prosaisten Line-Maria Lång står foran et gennembrud på et større forlag, og her er lejlighed til at fange hende inden lydmuren.

Hvor & hvornår:

Fredag d. 22/5-09

Kl. 20.00-22.00

Det Poetiske Bureau

Griffenfeldsgade 52

2200 Kbh. N