PRESSEMEDDELELSE:

 DET POETISKE BUREAUS FORLAG UDGIVER

EN ANTOLOGI MED 19 DIGTERE ILLUSTRERET AF 19 BILLEDKUNSTNERE:

“TITLER”

  

Udgivelsesreception i København, Griffenfeldsgade 52, fredag d. 21. august 2009 kl. 17.00-19.00

 

Konceptet var enkelt: To digtere mødtes og fik idéen om at bytte titler til digte for at skrive ud fra en anden synsvinkel. Idéen udviklede sig og kom til at involvere nitten forskellige digtere, der alle byttede titler til digte, som igen blev fortolket af nitten forskellige billedkunstnere. Ingen kunne have forestillet sig omfanget af dette massive projekt på forhånd, og antologien “Titler” har siden da nærmest antaget sit eget liv omkring Bureauet. Det er med stor fornøjelse, der kan inviteres til udgivelse for værket. Til receptionen vil flere af de deltagende digtere læse op.

                                        www.poet-bureau.dk

 

Titler * ISBN: 978-87-92280-12-2 * Paperback, 90 sider * 120 kr.

  Udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag, Griffenfeldsgade 52, 2200 Kbh N, litteratur@poet-bureau.dk tlf: 32127638