84032

Så er vi der igen – alle os BookLovers. DER ER BOGMESSE I FORUM – det store glo-rum hvor vi kan finde vores yndlingsforfatter, købe bøger – vi har godt nok ingen slanter, men hvem bekymrer sig – det er vi jo vant til. Hæsblæsende styrter vi ind mod Julius Thomsens med krillen i vommen og kataloget i lommen. Finder 100 meter køen, stiller os, venter os – orker næsten ikk’, men tar os sammen og snakker løst med hinanden selvom vi ikke kender sidemanden – vi står trods alt i samme kø venter på at se BogMessen og dø. Så starter maskinen vi sluses ind i bogpinen – vi sejler bare – laver næsten “Bølgen” og ender tørskoet for foden af den årlige kult-agtige fantastiske svedende intense og mega-hedende bogmezzaninen. I gamle dage var det vigtigt at få BogForums katalog ved indgangen, nu har vi printet skidtet ud for kataloget er blevet digitaliseret fuldt-ud. Hvad vi når at se høre eller ikke se men røre, kan du læse lidt om her:

http://www.bogforum.dk/

Men det er også passende at specialisere dette digitale katalog til ære for de nye og gamle – de mindre eller mere ukendte forfattere der også læser op på messen:

Ved Dansk Forfatterforenings stand 35 står:

Fredag den 13.11 09

Kl. 14:00

Brian P. Ørnbøl: ”Himmelhotellerne, noveller”.
Stand 35

Lørdag

Kl. 12:00

Forfattere fra antologien ”Underskoven”: Bo Lille, Martin Simonsen, Bjarne Gårdsvoll, Søren Sørensen, Thurston Magnus, Dorte Futtrup, Steffen Baunbæk Pedersen, Peter Dyrbye, Uschi Tech og René Sandberg.
Stand 35
Kl. 16:00

Claus Høxbroe: ”Tilpasset. Utilpasset”.
Stand 35

Kl. 18:30

Ole Bundgaard: ”UPS”.
Stand 35

Søndag

Kl. 12:00

Lonni Krause, Cindy Lynn Brown og Pia Valentin Lorentzen: Quintologi, en antologi med 24 kvindelige forfattere”.
Stand 35

Ses vi?