OBS!  En ny administrator er fundet – yderligere information følger snarest muligt.

Efter flere år uden særlig hårdt arbejde trækker jeg mig som administrator for metrOrd.

Opgaven består i lejlighedsvist at hjælpe med opload og finjustering af tekster til WordPress, indsættelse af break-marks i teksten, anførelse af forlagsnavn og kategorier, evt. fremfinding af nødvendige billeder og den slags. Kontakten med anmelderne foregår via facebook og email.

Derudover er alt frivilligt. Du kan anmelde eller du kan lade være. Batonen er din.

metrOrd bliver 7 om ikke så længe. Der er ingen andre, som gør det samme som metrOrd. Anmelderne foretrækker ikke at ændre på noget. Da jeg vil noget andet end anmeldergruppen, vil jeg så gøre dét et andet sted.

Alt godt og god læsning fremover,

kenneth krabat